Voor moderne tuinen zijn er veel mogelijk heden, traditionele houten schermen, hardhouten schermen, kunststofschermen (composiet), ijzeren en metalen schermen maar wij leveren en monteren ook kokosschermen en kokohusk tuinschermen.

Een groot voordeel van deze schermen is oa dat het geluid  isolatie en absortie waarden heeft door de losse structuur waar het geluid in vast gehouden wordt. U zult daarom veeeel minder van uw buren horen als met een tradionele scherm en door de losse struktuur zal deze ook snel begroeit kunnen worden.

KOKOHUSK  Deze  schermen zijn in feite schanskorven gevuld met kokosbasten. Fraai, natuurlijk, duurzaam, licht in gewicht en daardoor eenvoudig te plaatsen. In een compleet scherm worden ongeveer 110 kokosnoten verwerkt waardoor ze voor een groot gedeelte uit natuurlijk materiaal bestaan. De kokoHusk tuinschermen worden compleet gevuld met kokosbasten geleverd.

KOKOWALL  Zichtschermenpanelen bestaan uit een frame van verzinkte stalen profielen welke is opgevuld met kokosvezet onvekkelde kunststofbuizen. Twee met kokoband omwikkelde stalen stangen houden de kokosbuizen stevig op zijn plaats.

Voor verdere informatie kunt u ons benaderen.